Tietoa meistä

Ratkaisuja rakenteisiin

RakenneStudion osaamisen vankkana pohjana ovat vaativat betonirakenteet ja niiden rakennesuunnittelu. Olemme yhteistyökykyisiä rakennesuunnittelun taitajia ja osaamme hyödyntää kokemuksemme hankinnan ja urakoinnin puolelta. Työtämme ohjaavat arvojemme lisäksi rakenteellinen turvallisuus, kustannustehokkuus ja työmaaystävälliset ratkaisut.

RakenneStudio Oy on perustettu huhtikuussa 2020. Yrityksessämme on suunnittelun ja toteutuksen osalta on kertynyttä kokemuspääomaa vaativista paikallavalurakenteista ja erityisesti jälkijännitettyistä rakenteista alkaen vuodesta 2005. Meillä on kokemusta muun muassa reilun sadan pysäköintirakennuksen, useiden toimitilahankkeiden ja jälkijännittetyjen altaiden/säiliöden rakennesuunnittelusta.

Käytämme huolella valittuja ohjelmistoja suunnittelun apuna rakenteiden analysoinnissa, mallinnuksessa, suunnitelmien laadinnassa, eri osapuolten mallien yhdistämisessä ja määrien laskennassa.

Toimialueenamme täyden palveluvalikoiman osalta on koko Suomi ja jälkijännitettyjen rakenteiden rakennesuunnittelijana Pohjois-Eurooppa.

Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja tarjoamme parhaan osaamisen, avoimuuden ja suoraviivaisen toimintamme kautta mukavan asiakaskokemuksen. Tämän varaan onkin hyvä rakentaa kestäviä asiakassuhteita.


Missiomme

Helposti parasta - oppirahat on jo maksettu!


Visiomme

Halutuin kumppani vaativien betonirakenteiden kokonaisvaltaisena asiantuntijana.


Arvomme

Näkemyksellisyys

Luottamusta herättävä

Matala hierarkia

Yhdenvertaisuus

Jatkuva oppiminen

Tasapainoinen elämä 


Työmahdollisuudet

Haemme rakennesuunnittelijaa / projektipäällikköä! 
 
Toimimme pysäköinti-, logistiikka-, toimitila- ja asuinhankkeissa. Lisäksi toimimme myös jälkijännitettyjen rakenteiden rakennesuunnittelijana ja rakennesuunnitelmien ulkopuolisena tarkastajana. 

Jos haluat työskennellä tämän tyyppisissä hankkeissa osaavassa porukassa asiantuntijatehtävissä, ja sinulla on kokemusta yli viiden vuoden ajalta, niin laita meille vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen.

Yhteydenotot:

Juho  +358 40 728 0679
Henri +358 40 620 6218


Laatupolitiikka


Referenssiluettelot


Pätevyydet


Luotettava Kumppani