Tietoa meistä

Ratkaisuja rakenteisiin

RakenneStudion osaaminen keskittyy vaativiin betonirakenteisiin ja niiden rakennesuunnitteluun. Olemme yhteistyökykyisiä rakennesuunnittelun taitajia ja osaamme hyödyntää kokemuksemme hankinnan ja urakoinnin puolelta. Työtämme ohjaavat arvojemme lisäksi rakenteellinen turvallisuus, kustannustehokkuus ja työmaaystävälliset ratkaisut.

RakenneStudio Oy on perustettu huhtikuussa 2020. Yrityksessämme on suunnittelun ja toteutuksen osalta on kertynyttä kokemuspääomaa vaativista paikallavalurakenteista ja erityisesti jälkijännitettyistä rakenteista alkaen vuodesta 2005. Meillä on kokemusta muun muassa yli 120 pysäköintirakennuksen, useiden toimitilahankkeiden ja jälkijännittetyjen altaiden/säiliöden rakennesuunnittelusta.

Toimialueenamme täyden palveluvalikoiman osalta on koko Suomi ja jälkijännitettyjen rakenteiden rakennesuunnittelijana Pohjois-Eurooppa.

Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja tarjoamme parhaan osaamisen, avoimuuden ja suoraviivaisen toimintamme kautta mukavan asiakaskokemuksen. Tämän varaan onkin hyvä rakentaa kestäviä asiakassuhteita.


Missiomme

Helposti parasta - oppirahat on jo maksettu!


Visiomme

Halutuin kumppani vaativien betonirakenteiden kokonaisvaltaisena asiantuntijana.


Arvomme

Näkemyksellisyys

Luottamusta herättävä

Matala hierarkia

Tasapuolisuus

Jatkuva oppiminen

Tasapainoinen elämä 


Työmahdollisuudet

Haemme rakennesuunnittelijaa / projektipäällikköä! 
 
Toimimme pääasiassa pysäköinti-, logistiikka- ja toimitilahankkeissa. Lisäksi toimimme myös jälkijännitettyjen rakenteiden rakennesuunnittelijana ja rakennesuunnitelmien ulkopuolisena tarkastajana. Satunnaisesti teemme myös teollisuus- ja asuinkohteiden suunnittelua.

Jos haluat työskennellä tämän tyyppisissä hankkeissa osaavassa porukassa asiantuntijatehtävissä, ja sinulla on kokemusta yli viiden vuoden ajalta, niin laita meille vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen.

Yhteydenotot:

Juho  040 728 0679
Henri 040 620 6218


Laatupolitiikka


Referenssiluettelot


Pätevyydet


Luotettava Kumppani