Tietoa meistä

Ratkaisuja rakenteisiin

RakenneStudion osaaminen keskittyy vaativiin paikallavalurakenteisiin ja niiden rakennesuunnitteluun. Olemme yhteistyökykyisiä rakennesuunnittelun taitajia ja osaamme hyödyntää kokemuksemme hankinnan ja urakoinnin puolelta. Työtämme ohjaavat arvojemme lisäksi rakenteellinen turvallisuus, kustannustehokkuus ja työmaaystävälliset ratkaisut.

RakenneStudio Oy on perustettu huhtikuussa 2020. Yrityksessämme on suunnittelun ja toteutuksen osalta on kertynyttä kokemuspääomaa vaativista paikallavalurakenteista ja erityisesti jälkijännitettyistä rakenteista alkaen vuodesta 2005. Meillä on kokemusta yli 120 pysäköintirakennuksen rakennesuunnittelusta ja yli 20 jälkijännitetyn altaan/säiliön rakennesuunnittelusta.

Toimialueenamme täyden palveluvalikoiman osalta on koko Suomi ja jälkijännitettyjen rakenteiden rakennesuunnittelijana Pohjois-Eurooppa.

Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja tarjoamme parhaan osaamisen, avoimuuden ja suoraviivaisen toimintamme kautta mukavan asiakaskokemuksen. Tämän varaan onkin hyvä rakentaa kestäviä asiakassuhteita.


Missiomme

Helposti parasta - oppirahat on jo maksettu!


Visiomme

Halutuin kumppani vaativien paikallavalurakenteiden kokonaisvaltaisena asiantuntijana.


Arvomme

Näkemyksellisyys

Luottamusta herättävä

Matala hierarkia

Tasapuolisuus

Jatkuva oppiminen

Tasapainoinen elämä 


Työmahdollisuudet

Kiinnostuitko yrityksemme arvomaailmasta ja keskittymisestämme paikallavalurakentamisen sektorille? Jos kiinnostuit, niin voit ottaa yhteyttä ja jutellaan asiasta tarkemmin. 


Laatupolitiikka


Referenssiluettelot


Pätevyydet


Luotettava Kumppani