Palvelut

Pysäköintilaitokset

Teemme kaikenkokoisten pysäköintirakennusten rakennesuunnittelua vahvalla kokemuksella rakenteiden suunnittelun ja toteutuksen osalta. Teemme myös tilankäytön suunnittelua pysäköintirakennuksiin.

Jälkijännitetyt rakenteet

Teemme tartunnattomien ja tartunnallisten ankkurijännerakenteiden rakennesuunnittelua kustannustehokkaasti ja työmaaystävällisin ratkaisuin. Erityisosaamisalueina on kuormansiirtorakenteet ja vesitiiviit rakenteet.

Toimitilat

Suunnittelemme toimitilojen rakenteet kustannustehokkaalla rungolla markkinatilanne huomioiden. Toimitilakohteissa runko on usein yhdistelmä teräs- betonielementti- ja paikallavalurakenteita, koska jokaisella ratkaisulla on hyvät ja huonot puolensa.

 Varasto- ja logistiikkarakennukset

Suunnittelemme varasto- ja logistiikkarakennukset käyttäjän ja tilaajan tarpeet huomioiden  teräs- tai betonirunkoratkaisuilla.

 Vastaavan rakennesuunnittelijan tehtävät

Hoidamme vastaavan rakennesuunnittelijan tehtävät yhteistyökykyisesti ja kustannustietoisesti.

 Tarjousvaiheen suunnittelu

Tuemme urakoitsijaehdokasta kilpailukykyisillä rakenneratkaisuilla. Laadimme luonnokset ja määräarviot urakoitsijan käyttöön.

 Rakenteiden ulkopuolinen tarkastus

Hoidamme rakenteiden ulkopuolisen tarkastuksen niin suunnitelmien kuin toteutuksenkin osalta. Erityisosaamisalueena ovat jälkijännitetetyt rakenteet ja vedenpainerakenteet.

 Työmaapalvelut

Voimme hoitaa työmaalla rakennesuunnittelijan asiantuntijavalvontaa ja olla asiakkaan tukena hankinnoissa sekä laatia määrä- ja kustannusarvioita.