Kuva: Nina Kaverinen 

Jonas Isaksson

Jonas täydentää RakenneStudion osaamista asuin- ja teollisuusrakentamisen sektoreilla ja kokemusta alalta onkin kertynyt jo 8 vuotta. Insinööriksi hän opiskeli Tammisaaressa Novian ammattikorkeakoulussa ja on toiminut valmistumisen jälkeen monipuolisesti rakenne- ja elementtisuunnittelutehtävissä Suomessa ja Ruotsissa.

Nuoren sukupolven suunnittelija hallitsee alan johtavat mallinnusohjelmat ja 3D-maailman, joiden nopeassa kehityksessä pääsee oppimaan paljon uutta. Tietomallipohjaisen rakennesuunnittelun puolella Jonas on yksi alan parhaita tekijöitä ja kokemusta hänellä on niin asuinrakennuksista, kouluista kuin laajoista teollisuusrakennuksista.

Uteliaisuus, tiedonjano sekä nopea oppimistahti ovat hyvän suunnittelijan ominaisuuksia. Myös asenne merkitsee paljon. Se näkyy RakenneStudiossa tekemisen meininkinä ja kollegojen välisenä arvostuksena, asiakasta unohtamatta. Kun talosta löytyy valtavasti erikoisosaamista ja timantinkovia mentoreita, Jonaksen on helppo ottaa haltuun myös jännitetyt rakenteet ja uudet kohdetyypit, kuten parkkihallit. "On kunnia-asia päästä mukaan näin kovaan osaajajoukkoon".

Luonteeltaan reilu ja rauhallinen Jonas on asiakkaan vahva luottokumppani. Yhteydenpito asiakkaan kanssa hoidetaan matalalla kynnyksellä, jotta asiat saadaan ratkaistua ja laadukkaat suunnitelmat ovat valmiina sovitussa aikataulussa. Näin syntyy luottamussuhde, joka on aina onnistuneen projektin lähtökohta.

Kesäisin Jonas hyppää moottoripyörän selkään. Reissuun Alpeillekin päästään vihdoin tulevana kesänä. "Moottoripyöräily on hyvää vastapainoa tällaiselle tyynelle kaverille. Vapaus ja vauhti hurmaavat ja kulman takaa avautuu jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Kaikki tehdään kuitenkin hyvin suunnitellusti, niin kuin meillä insinööreillä on tapana."