Kuva: Nina Kaverinen 

Janne Hanka

Janne on 14-vuotisen rakennesuunnittelu-uransa aikana ehtinyt olla monessa mukana. Hän on osallistunut hyvin monenlaisiin projekteihin niin talo-, teollisuus-, kuin infrakohteissa. Janne on luontaisesti tekninen asiantuntija ja hän on parhaimmillaan haastavien rakenteiden suunnittelussa.

Jannen käden jälki näkyy muun muassa jännitetyissä säiliöissä Äänekosken biotuotetehtaalla, Helsingin ydinkeskustassa Amos Rexin näyttävissä kupolirakenteissa sekä liikerakennuksien kuormansiirtorakenteissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Työelämässä hankittuja oppeja Janne jakaa nuoremmilleen Aalto Ylipistossa tuntiopettajana, jossa hän on toiminut valmistumisestaan lähtien. Janne arvostaa kollegojaan ja porukan hyvää sisäistä dynamiikkaa. "Yksin ei tässä maailmassa tehdä mitään valmiiksi. Tiimissä jokaisen vahvuudet otetaan käyttöön ja tehdään yhdessä priimaa. Toki jokaisella on selkeä oma rooli, mutta yhdessä olemme enemmän."

Työ vastapainoksi Janne matkustelee perheen kanssa. Fyysistä ja henkistä kuntoa hän ylläpitää muun muassa työmatkapyöräilyllä ja kehonpainoharjoittelulla. Uusin aluevaltaus ja intohimo löytyy omalta pihalta grillin takaa. Hyviä reseptejä vaihdetaan ystävien kanssa ja mikä oleellista - niistäkin hiotaan nyanssit kuntoon.