Kuva: Nina Kaverinen 

Tiina Salmén

RakenneStudion vahvistus, rakennesuunnittelun moniottelija ja organisoinnin mestari hallitsee kaikki projektin osa-alueet laskennasta mallintamiseen. Kokemusta alalta Tiinalla on jo 13 vuotta.

Tiina tuo tiimiin tuulahduksen Norjasta, jossa hän on asunut kymmenen vuotta ja valmistunut siellä yliopistosta. Hän on ollut mukana hyvin erilaisissa hankkeissa Pohjoismaissa, mutta erikoisosaaminen löytyy betonirakennepuolelta. Laaja kotimainen ja kansainvälinen verkosto sekä monipuolinen kokemus projekteista ovat Tiinan vahvuuksia.

Hän pitää norjalaisten iloisesta elämänasenteesta ja rohkeudesta tehdä asioita uudella tavalla. Positiivisuudella ja innovatiivisuudella syntyvät parhaat asiakassuhteet ja projektit. Täytyy myös uskaltaa olla lähellä asiakasta, kuunnella ja ohjata, toimia luottokumppanina. Tiina tsemppaa myös kollegoidensa työtä pitämällä hyvää fiilistä yllä toimistolla. "Joukkueena ollaan vahvempia!"

Monan tavoin Tiina on vahva tiimipeluri ja pelisäännöt on opittu jalkapallosta, jota Tiina pelasi ammatikseen usean vuoden ajan ja toimi urallaan myös Suomen maajoukkueen kapteenina. Haasteet ja pettymykset ovat ratkottavissa ja kaikkeen pitää suhtautua rakentavasti ja varasuunnitelma taskussa - "mennään läpi vaikka harmaan kiven - ja lopulta onnistutaan."

Balanssi työn ja vapaa-ajan välillä on tärkeä. Aktiivinen ja räväkkä ulkoilmatyyppi viihtyy luonnossa retkeillen ja polkujuosten. Norjasta tarttui mukaan myös maastopyöräilyinnostus, johon pitäisi löytää kalenterista lisää tilaa.